Trade Marketing

De juiste producten op de juiste plaats. In de juiste hoeveelheden. Op het juiste moment aangeboden aan de consument. Het is allemaal noodzakelijk voor een beter verkoopresultaat en kleinere winkelvoorraad. Hamilton Bright kan u hierbij helpen.

Dag in, dag uit maken en optimaliseren wij schappenplannen voor fabrikanten en winkelorganisaties. Hiervoor beschikken wij over Trade Marketing softwarelicenties en Space Managers. Zij creëren een op maat gemaakt schappenplan / planogram. Vervolgens controleren en analyseren ze de implementatie, met als doel de optimalisatie van de schapinvulling.

Wij beschikken, naast de benodigde licenties, ook over een fotostudio om packshots en ‘live images’ van de verpakkingen te kunnen maken voor in de schappenplannen. Dit geeft winkelmedewerkers en merchandisers een eenvoudig overzicht van het te bouwen c.q. te onderhouden schap. Dit genereert weer een tijdwinst.

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van Trade Marketing? Neem vrijblijvend contact met ons op via infospace@hamiltonbright.com