Sales promotion

Met Hamilton Bright Sales Promotion kunt u uw verkoop op korte termijn een boost geven en de brand awareness en visibility van uw merk verhogen. Als opdrachtgever heeft u direct contact met de consument. Dit biedt een mooie gelegenheid om uw merk onder de aandacht te brengen en cross-selling te verhogen. Hamilton Bright biedt een breed scala aan sales promotion activiteiten, zoals verkoopdemonstraties, productdemonstraties, sampling en outdoor campaigns.

Het resultaat van promotionele activiteiten valt of staat met de inzet van het juiste type medewerker; een medewerker die optimaal aansluit bij uw merk, het product en de shopper. Bij Hamilton Bright beschikken we daarom over drie poules van medewerkers:

 

Hoewel de medewerkersprofielen ook binnen de poules sterk uiteen lopen, zijn de kernwaarden van Hamilton Bright op alle profielen van toepassing; proven, precise, passionate & performing. Onze medewerkers krijgen diverse trainingen, afgestemd op de werkzaamheden die ze voor u gaan uitvoeren. Denk hierbij aan trainingen in verkoopvaardigheden, presentatietechnieken of hospitality. U bent bij ons dus altijd verzekerd van kwalitatief goede medewerkers.

Op basis van uw doelstellingen, adviseren wij u graag over de meest geschikte sales promotion activiteiten en type medewerkers uit onze poules.