Onze mensen

DanaeDanaë Tsagarakis

“Groei bereik je gewoon door DOEN.”

Project Manager Danaë Tsagarakis werkt sinds oktober 2003(!) bij Hamilton Bright. Ooit begon Danaë als back-office medewerker en mede doordat ze zo veel mogelijk aanpakte en deed wat er binnen de organisatie mogelijk was, zit ze waar ze nu zit. Als er iemand staat voor groei en dynamiek dan is het Danaë wel.  En dat merken ook degenen voor wie ze werkt!

· email Danaë Tsagarakis · LinkedIn · +31 6 12 09 37 02

 

ClaudioClaudio Missaglia

“Ik zou hier vandaag nog steeds solliciteren”

Claudio is CEO van Hamilton Bright en is, naast alle kwantitatieve doelstellingen die Hamilton Bright had sinds de oprichting van het bedrijf, het meest trots op een ongeschreven doelstelling. Hij zegt hierover: “Hamilton Bright moest een bedrijf worden waar ik zelf graag zou willen werken. Dus ook als niet-aandeelhouder. Een bedrijf waar werknemers zeker van hun zaak zijn, omdat de boel simpelweg voor elkaar is. Een bedrijf waar respect en ambitie rondwaart, en waar alle medewerkers trots op zijn omdat ze hun clientèle van hoogwaardige service voorzien. En een bedrijf met een platte organisatie en transparante voorwaarden, zowel intern als extern. Ik zou hier vandaag nog solliciteren!”

· email Claudio Missaglia · LinkedIn · +31 6 53 21 57 47

 

MaaikeMaaike Vorster

Maaike roemt haar werkgever omdat het volgens haar de perfecte combinatie is van: • Commercie • Mensen • Ontwikkeling • Kwaliteit • Collegialiteit • Gedrevenheid • Openheid

Een flinke lijst, die voor Maaike geldt voor zowel klanten als collega’s!

· email Maaike Vorster · LinkedIn  · +31 6 12 76 75 29

 

EgonEgon Diekstra

’’hoe hoger je klimt, hoe mooier het uitzicht’’.

CEO Egon Diekstra over Hamilton Bright en de oneliner die er vanaf de start in 2000 aan de muur hing: “Deze oneliner was de reden om met Hamilton Bright te beginnen. Met passie, overtuigingskracht en visie op de markt, goede activiteiten ontplooien voor onze opdrachtgevers. Want we zagen veel verbeterpunten. En dan is werken een feest.” Egon komt uit een kruideniersfamilie waar de gedachte heerste dat anderen dat wat je zelf doet, nooit beter en goedkoper kunnen. “Dat is vandaag de dag niet meer zo. De scherpte om – op onderdelen – aan te tonen dat werkzaamheden uitbesteden aan Hamilton Bright rendeert, zit in ons DNA. Nu werken we met een paar honderd medewerkers, houden we focus op de dienst en branche, en is er ruimte voor autonomie en ondernemerschap in het bedrijf. Experimenteren is een belangrijke voorwaarde om verder te ontwikkelen en de medewerker- en klantbetrokkenheid is enorm. Dat zijn de basisingrediënten die Hamilton Bright het beste bedrijf op ons terrein maken.”

· email Egon Diekstra · LinkedIn · +31 6 53 74 13 10

JantinaJantina Ligthart

“We geven mensen graag het gevoel dat ze welkom zijn en dat ze zich thuis voelen!”

Jantina werkt al drie en een half jaar bij Hamilton Bright als Office Manager en heeft het nog altijd ontzettend naar haar zin. Ze is mede verantwoordelijk voor de warmte, de gezelligheid en de sfeer binnen de organisatie. Daarvoor zet ze zich, volgens eigen zeggen, voor de volle 200% in!

Jantina is het visitekaartje van Hamilton Bright. Zowel aan de telefoon als voor de mensen die binnenkomen is zij meestal het eerste, en prettige, aanspreekpunt.

· email Jantina Ligthart · LinkedIn · +31 6 12 73 80 79

 

FranciskaFranciska Kuipers

“Dynamiek, afwisseling, uitdaging en groei. Alles met een gezellige werksfeer”

Franciska is na haar stage in 2007 ‘blijven hangen’ bij Hamilton Bright. En vanaf 2011 bekleedt ze een functie als Space Manager. De ene dag is ze bij de klant en de andere dag bij Hamilton Bright op kantoor. “Dat zorgt voor een enorm prettige afwisseling, wat betreft de werkzaamheden”, aldus Franciska.

Vooral de goede sfeer bij zowel buitendienst als binnendienst maakt Franciska’s werk extra leuk. En de diverse opleidingsmogelijkheden binnen Hamilton Bright dragen bij aan haar persoonlijke groei en aan die van haar klanten.

· email Franciska Kuipers · LinkedIn · +31 6 53 15 82 70

 

EdwinEdwin van der Veen

“Wat wil een mens nog meer?”

Edwin gaat elke dag met plezier naar zijn werk. Dat, en het feit dat hij van hard werken houdt, zorgt ervoor dat het magazijn bij Hamilton Bright altijd op orde is. En dat is natuurlijk van doorslaggevend belang voor bijvoorbeeld de levering van P.O.S. materiaal.

Edwin spreekt van een afwisselende job in een groeiende, gezellige organisatie met uiteenlopende, interessante klanten. Wat wil een mens nog meer?

· email Edwin van der Veen · LinkedIn · +31 6 51 09 43 76

 

JescaJesca Akkerman

Kansen krijgen om te ontwikkelen en te groeien, dat is Hamilton Bright voor mij.

Jesca Akkerman is vanaf april 2009 werkzaam bij Hamilton Bright. Jesca is als Project Manager verantwoordelijk voor de opdrachtgevers in de Body & Healthcare branche. Wat Jesca aanspreekt bij Hamilton Bright is de veelzijdigheid en afwisseling in de functie samen met de kansen die zij krijgt om zich te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast is de onderlinge sfeer bij Hamilton Bright erg goed. Iedereen heeft de wil om er voor meer dan 100% voor te gaan. Dat stimuleert Jesca.

· email Jesca Akkerman · LinkedIn · +31 6 12 90 14 60

 

LiaLia de Jong

“Ik ben persoonlijk meegegroeid met Hamilton Bright, maar ben nog niet uitgegroeid”

Het werken met en coachen van jonge enthousiaste mensen geeft Lia elke dag weer energie en voldoening in haar werk als Operations Manager. Het is voor haar een fantastische uitdaging samen met haar klanten te werken aan het behalen van doelstellingen op de winkelvloer. Lia werkt inmiddels al zeven jaar met plezier bij Hamilton Bright. Die jaren zijn volgens haar voorbij gevlogen door de dynamiek, de prettige werksfeer en de continue professionalisering van Hamilton Bright.

· email Lia de Jong · LinkedIn · +31 6 51 85 20 93

 

ChrisChris Postma

“De beste ICT technieken zijn technieken die verdwijnen. Ze raken zo in je werkdag verweven dat je niet eens meer merkt dat ze er zijn”

Chris begon in 2005 bij Hamilton Bright als medewerker automatisering. Nu doet hij eigenlijk alles wat met ICT van doen heeft. Of zoals zijn collega’s het soms zeggen: ‘alles met een stekker er aan’. Chris past perfect in een dynamische, groeiende organisatie. Hij weet daar de juiste ICT oplossingen voor te vinden, alles draaiende te houden en kostenefficiënt te werken.

· email Chris Postma · LinkedIn · +31(6 10 97 66 86