Merchandising

Hamilton Bright staat garant voor een daadwerkelijk goed ingericht schap op de winkelvloer. Aan de hand van vooraf afgestemde schappenplannen implementeren, onderhouden en controleren onze Merchandisers en Rackjobbers de schappen voor retailers en fabrikanten op de winkelvloer.

Visual merchandising

Hamilton Bright heeft veel ervaring op het gebied van schapverzorging en de plaatsing van POS -materiaal. Door onze ervaring zijn we operationeel erg sterk. We kunnen u ook informeren en adviseren over de juiste positionering van uw producten. Daarnaast informeren wij de verkopers over nieuwe producten en acties, zodat uw merk weer top-of-mind is bij het winkelpersoneel. U ontvangt direct een uitgebreide rapportage van onze winkelbezoeken, inclusief fotomateriaal.

Service merchandising

Na inrichting van de schappen kunnen de winkels met afgesproken regelmaat worden bezocht voor controle. Het schap wordt gecontroleerd, bestellingen worden opgemaakt en afwijkingen worden gerapporteerd. Hierbij wordt ook gedacht aan het spiegelen volgens FIFO, het plaatsen en controleren van prijskaartjes en POS materiaal. Ook wordt het winkelpersoneel geïnformeerd over nieuwe producten en wijzigingen.