Bedrijfsprofiel

Hamilton Bright … marktleider in rendement …

Hamilton Bright bouwt en versterkt merken op de winkelvloer. Om dit te bereiken bestaat de Hamilton Bright Group uit een aantal gespecialiseerde diensten die garant staan voor kwalitatief maatwerk op het gebied van sales, brand activation & market intelligence. Deze specialisten beschikken naast jarenlange ervaring en een gedegen kennis van het vakgebied tevens over uitmuntende instrumenten om tot een hoogwaardige uitvoering en het gewenste rendement te komen.

Onze honderden vaste medewerkers zijn hierbij ons sterkste wapen. Wij werken met een jong, flexibel en professioneel team die kennis, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Missie:

Hamilton Bright wil kwaliteitsmarktleider zijn in haar specialismen en het beste bedrijf om voor te werken.

Visie:

Om de missie te bewerkstelligen dienen wij voortdurende focus te hebben op specialisme, de meest mogelijke betrokkenheid te hebben met onze medewerkers en opdrachtgevers en ruimte te bieden voor ondernemerschap,  innovatie, vreugde en relativering.

Kernwaarden:

Bij Hamilton Bright draait alles om expertise, passie, succes en betrouwbaarheid. Deze waarden zijn vertaald in kernwaarden, die het uitgangspunt vormen voor al onze diensten en werkwijze.

  • Proven

Bewezen succesvol op de manier zoals wij met klanten en medewerkers omgaan.

  • Precise

Precisie in uitvoering door kennis en ervaring als bagage.

  • Passionate

De passie voor ons vakgebied en de grote inzet van onze medewerkers, levert fijne werkomstandigheden en een grote klantbetrokkenheid op.

  • Performing

Door te werken volgens de kernwaarden proven, precise en passionate kunnen wij voortdurend succes leveren.